BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, October 27, 2010

prewedding

Penting ke prewedding ni??tak la brape penting pon y sbnrnye..tpulang kat couple yg nak kawen n bajet masing2..slalunye photoshoot bleh bt jalan crite mcm mane kite knl pasangan masing2..n ade gak nak gne gamba ni utk bt banner n etc.. sy sendri pon gne prewedding ni utk bt banner ngn gambar utk mjlis tu same..mane nak tau nak letak gamba depan canopy ke nnti..hehe.bleh gak gne utk letak dlm guestbook..mule2 igt nak mintak adek sy je tlg btkan prewedding ni..pk2 bt kat studio la sng pas2 byran utk prewedding ni takla mahal mane..hrp2 die bt elok utk photoshoot ni..ni ade idea utk tngkap prewedding..credit kat cik google..sesape y dlm gmba ni mintak pinjam gamba ek..tQ =)

love this shoot..saling berpndangan..ahaks..


mcm main nyorok2.ske!!!



sgt sweet kan ; )



sanggupkah anda??


my feveret shoot!!..love it!


p/s:tak sabar nak g prewedding




4 gucci I sayang:

anaztasias einz said...

hehehehe saya pun tak sabar nak wat pre-wedding hehe =)

iedayah said...

alo..i da wat last thursday tp pic xdpt lg..wajib tuntut ni dr op..hoho..btw,pic yg kt jongkang jongkit tu,if i lor,tntu terbalik situationnye..huhuhu..groom yg akn ad kt ats..amcm?gemuk x i...hoh0

Khumaera Ismail said...

nice~!! ta sbr na tgk pre-wed pic awk :)

MiSS NaDieYA said...

anaztasias einz: sy lg tak sbr nak bt pre wedding ni..huhu

iedayah:waa,dh bt..cepat2 upload gamba nak tgk..kalo i naek jongkang jonkit tu pon sme kot..hahahaa

khumaera ismail: sy pon tak sbr nk tgk hasil die...heee