BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, February 21, 2012

Beli barang baby online

Assalammualaikum..

Oh, sekerang suke la sangat I ni tengok barang-barang baby secara online ni..pastu mule la nak membeli..haihh...tambah-tambah tengok barang yang comel-comel ni..dulu waktu zaman anak dara dulu, suka sangat nak pegi shopping kasut ngan handbag..sejak mengandung ni, kasut high heel dah selamat simpan dalam almari..pakai kasut flat je..kalo boleh yang soft je tapak die sebab slalu sakit kaki T_T ..sekarang mak dah ubah selera..haha...pantang tengok barang baby..rasa geram jek..haihhh..penyakit apakah ini??adekah mommy to be semua gni???ke I je yang lebih-lebih???..tapi betul, bila tengok barang baby kat online rase geram je..tak beli pon takpe, janji dapat tengok..haha..tapi dah banyak juga barang baby yang I beli online ni..ade gak la, bile tengok online direct trus pegi kedai tu..yang paling latest, I beli rompers..kan ade kate taknak beli baju baby dah??tapi, betul I tak tahan tengok sebab comel sangat... yang sebenarnye nak beli untuk anak buah yang bakal lahir bulan depan..tapi "terbeli" untuk anak sendiri gak (alasan jek)...I beli rompers yang gift set punya satu untuk anak buah I (girl), satu lagi untuk anak I (boy)



comel kan??tambah-tambah tengok yang girl punya..dah la kaler pink2 ni..tu yang buat I tak tahan tu..yang sebelah lagi tu untuk anak I..di sebabkan bila tengok bali baju anak I banyak yang saiz besar-besar jek..so, I beli la yang kecik jugak dekat die..saiz ni untuk 0-6month..boleh la pakai untuk 6bulan kan?oklah tu..ade 4 helai baju rompers + 6 pasang stoking...satu set die jual RM37..tapi disebabkan I beli 2 dapat la RM70 untuk dua set ni..campur ngn duit pos RM6..so, total damage=RM76


comel kan yang girl punya..I suka semua warna rompers ni..dari awal dah berkenan yang ni



yang ni rompers untuk boy..comel x??

kalo sape-sape nak beli boleh la beli online kat sini..banyak pilihan rompers dekat die


Sweet Qaseeh Collection~



p/s : esok nak i kene minum air gula untuk kali terakhir sebelum deliver ni..sebelum ni dah minum dah air gula tu..result die ok..harap-harap ok la tahap gula dalam darah I yang kali kedua ni..doakan I..risau gak ni..





5 gucci I sayang:

aTy _faRed~ said...

same ar..!! sekarang suker sangat beli barang on9..asyik2 posmen datang hantar barang kat opis..heheh..

MiSS NaDieYA said...

same la kite aty =)

Smiley Baby Shop said...

Shopping barang baby online? Tengok2 lah kat kedai online kami @ "Smiley Baby Shop"

S&M Little Footwear said...

Shop online your baby & kid footwear at lowest price. Visit us @ "S&M Little Footwear"

Anonymous said...

Assalamualaikum, Ada baiknya sambil sambil online and sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Average ROI ialah 15% setiap bulan dari pelaburan anda.

Link : http://malaysiauinvest.blogspot.com/

PS : Boleh PM saya or email di myuinvestnet@gmail.com


Belum cuba belum tahu, selamat melabur.