BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, July 27, 2010

design baju nikah

sudah dekat seminggu tak berblogging ni...
agak bz gak skg sampai tak sempat nak online pon..
ni pon curi-curi mase gak nak online...
karang nk kua jap nak g hntar gamba design hantaran nikah..
last weeks ade g jump En. tunang..tapi takde tangkap gmba pon mse jump..
jump pon sehari je =(
tapi en.tunang kate raye ni die nak datang cni..harap2 jd la...
kesian jugak kat die sbb nak exam dh..gud luck syg!!..doakan y terbaek utk syg..

ok ni msuk nak citer bab baju akad nikah..sy try cari baju akad nikah yang simple td nice..
try godek2 dalam majalah pengantin ngn ratu sehari..kadang2 majalah pon ade byk iklan je =(
design bj utk nikah tak brape byk..
byk bj untuk reception je..
maybe majalah pon ikot edisi die..
lain kali kalo ade "koleksi baju nikah" kite rembat..huhu





dari dulu lg memg ske beli majalah ni sejak2 bertunang dulu..ade idea kat dalam ni..mcm design kat bwh ni sy memg bekenan..maybe sy punye bj mase akad nikah simple gni je..



cantik kan??simple tp cntik



yang ini pon sy ske...beading die byk mesti kain die jd berat..huhu


yang paling sy ske

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
cantik kan??sgt ske yang ini!!!
kain die kne bt kembang mcm skirt tailor tu ckp sbb senang duduk mse akad nikah nnti..tgk kain kat bwh ni..............


sy suke sgt2!!!cantik kan??



p/s:kalo ade ape-ape komen bleh share ngan saye

6 gucci I sayang:

aini said...

haha..kita sama la..skang ni tgh giler mencarik design baju nikah yg bekenan dihati.. =P

aritu dalam kepala otak sy nak buat dress jubah..tgh dok blogwalking carik design jubah tetibe ternmpk pic baju kurung songket bunga tabur yg sgt sweet..tros tepikir mau yg camtu plak..haha....

btw date majlis kite selang seminggu je..hehe =P

MiSS NaDieYA said...

ye??songket pon cntik gak..tradisi turun temurun..dh beli kain??..sy pilih bj kurung moden je..tapi sy bekenan kat kain y kembang mcm gamba plg last tu..a'a,majlis kite selang seminggu je dr awk..tp awk awl lg sy kan??..slamat mencari!! =)

yUmIe said...

ya buat baju jurung moden yg simple.just hias dengan beading je.lps 2 wat kain kembang mcm gitu..mmg sgt cantik..simple and nice..
even bju kurung sye skrg pn byk wt fesyen gitu je.

MiSS NaDieYA said...

betul...sy pon skg byk bj kurung moden je...pastu bleh nampak slim sket =)

choclairissa said...

cantik2.. :)

-nurul farihah- said...

hye..

blogwalking di sini..

design baju u same cm yang i nak..

i folo n link u k..

tq..