BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 28, 2010

entry untuk kipas pengapit

assalammualaikum semue...
sorry sgt2 lambat nak post pasal entry kipas tangan pengapit tu..
bukan taknak post..tapi di sebabkan gmbar ade org delete dlm kamera...waaa....T_T
blum sempat nak transfer gamba care2 nak DIY dh kne delete..
tapi jgn risau...sbb ade lagi satu kipas tangan tak bt..
so, bleh la nak post entry pasal kipas tangan pengapit tu..
kne ambik gamba lain n bt lain...
sory ye syg2 semue..sye ini mintak maaf sgt2 sbb korang tunggu entry DIY kipas tangan pengapit tu..nnti sy tunjuk cari die..

=)

2 gucci I sayang:

Ciksue said...

yeay..nadia..wat entry diy kipas pengapit,cepat2 tau..sue tunggu dgn sabar nih..nak wat jugak..huhu

Mr. Swift said...

Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Btw lawa blog and happy blogging! And happy new year! :)

Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!