BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, March 27, 2011

Entry khas selepas bertukar status

Assalammualaikum..

Saya mintak maaf banyak-banyak sebab tak sempat nak update entry apa-apa pon selepas kahwin ni sebab banyak sangat hal kena selesai.. T_T ini pun saya curi-curi masa tulis entry ni..sementara buat keja sekolah..sangatlah bz kebelakangan ni..oklah, yang sebenarnya nak post gambar saya masa akad nikah hari tu..so, layan jela ya...akad nikah ni buat dimasjid sebab yela sekarang susahkan tok kadi nak datang rumah..dia pon banyak hal lagi nak kena selesai dari nak layan kita saja ok..so, senangkan dua-dua pihak akad nikah di masjid saja..






agak ramai yang datang tengok masa akad nikah lebih kurang 50 orang..tapi masa ni saya sorang sahaja yang akad nikah..penuh masjid dengan sedara sebelah saya ngan sebelah encik husband saja..

masa ni tanya kebenaran nak akad nikah dengan wakilkan wali..sedih time ni ='(





Alhamdulillah dengan sekali lafaz saua sah jadi isteri kepada Mohd Radzi Bin Khairudin



lafaz taklik



perjanjian dua pihak




ok, sesi bergambar kat rumah pulak

gambar muka tak jelas..nk tunjuk pelamin yang sebenarnye..keh2


hantaran saya kasi untuk sebelah lelaki..nanti saya tunjuk yang lebih jelas..



we already a family =)











ok, itu aja..papai!

p/s:sila klik gambar untuk tumbesaran yang lebih sehat


9 gucci I sayang:

zOeY zAu YaH said...

cantiknye....pelamin dgn hantaran mmg lawa.

MiSS NaDieYA said...

thanks =)

efa fairuz said...

tahniah..cantik pelamin.. comel sangat.. awak pun comel jugak.. selamat mengharungi kehidupan berumahtangga..semoga bahagia dunia akhirat..

aih suka tgk org kawen ni.. hehe

MiSS NaDieYA said...

efa fairuz:thanks..saye pon suke tengok org kawen =)

cikteratai said...

cogratzzz..selamat menempuh alam baru yg banyak suka duka....masam mani...hehehhee:)

~LeeyanaRadhi~ said...

congrats!..name hubby kite lebey kurg cume berlainan ejaan..ihiihih

iedchan said...

wahhh.congratzz...hehe..pelamin u lawa..

MiSS NaDieYA said...

thanks semua =)

~~~+....mS arWeEn....+~~ said...

hi nadia...
blogwalking n terjmpa blog ni...
cantik pelamin!
mak nadia nama norlia kan???
sbb mak sy pg mana kenduri nadia kat jitra dulu...
kira nya mak nadia ngan mak sy sepupu.. tp kita x penah kenal.. :)

actually, tarikh kawen kita sama! :) cuma sy setahun awal...