BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 15, 2011

Pompuan memang macam ni ke??

Assalammualaikum semua..
Tinggal lagi 2 minggu saje kita nak raya..tapi tahun ni dah kurang dengar bunyi mercun banding tahun sudah.huhu..maybe sebab orang dah sedar kot mercun tu bahaya..tapi saye suka tengok orang main bunga api.seronoknye..rase macam nak beli bunga api saje tahun ni..main dengan anak buah husband i.best jugak..korang dah banyak buat preparation.saye preparation untuk raye tahun ni takde la beria sangat.cuma tahun ni berlain la dengan tahun lepas sebab saye dah jadi isteri orang.tahun ni plak kena turn raya sebelah umah husband.saye tak taktau la macam mane rase beraya tahun ni tanpa family.tapi saye rase sama je kot raye mana-mana pon..tetap ada ketupat ngan rendang tu. Ade yang tukar sofa baru ke?perabot baru?rumah baru? dan suami dan isteri baru??(yang ni jangan bia la setia pada satu tau)..pingan baru ade ke yang tukar??kat sini saye nak cerita sket pasal pingan.

Orang pompuan ni betul la macam orang slalu cakap..ade 1 akal, 9 nafsu..nafsu pompuan ni bercabang-cabang...tambah-tambah nafsu pompuan bila tengok barang-barang..itu nak beli, ini nak beli, semua nak beli..tengok itu cantik, ini cantik, semua cantik.. (--").Problem ni memang saye alami sendiri..kadang-kadang rambang mate nak pilih barang..rase semuanya nak..sekarang saye kat sekolah tengah main kutu untuk vantage ngan corelle..walaupon hanyalah pingan tapi orang pompuan ni tak kesah beli walaupon harga beratus-ratus T_T..ye itulah pompuan sebenarnye..setuje x??



cantik kan set vantage yang ni??



6 gucci I sayang:

Cik Belle said...

haah cantekk la corak vantage ni.. geram... untungnya ada sistem kutu. best best.

LingerieCabin said...

Hi, here in LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your night an unforgettable moments. come and visit us!

Click Here: Lingerie Cabin

Lingerie Cabin: House of Cheap yet Gorgeous Lingerie

harzharun said...

haaaa...i blikan corak ni tuk my mum 2 years ago...then guna tuk mkn beradab my wedding...hehehe

Jan@Afzan said...

pn hananadia..

bunga tu bunga paling lawa dalam vantage..hehe

dan susah gak nak cari extra pinggan ke, cawan ke..vantage berat nadia, nape tak beli corelle? corelle takde main kutu?

btw, itu pinggan mak Jan yg dah lama dia beli..hehe.

happy membeli belah.
(1st time visit here..)

MiSS NaDieYA said...

Cik Belle:kalo takde sistem kutu ni i tak beli jugak..haha..byr bulan2 takde la truk sgt =)

harzharun:wahh, bgusnya beli untuk ur mum..bile hidang kat meje beradap memg cntik

Jan@Afzan:vantage i beli belang kueh je..huhu..sbb pingan vantage berat kan?tak berapa sesuai..i maen kutu corelle kat sekolah..skg corelle pon bunga dah cntik..pastu pingan die ringan same..thanks visit =)

Mrs Najib said...

Dear,
wan dulu beli sama corak ngn u gak...sistem kutu gak before kawin ringan sket byr bulan2..huhu Bosan lor vintage corak pink2 tue utk umi ok lor...