BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 22, 2009

First time decorate cake~


hmmm...ni first time sye maen2 aising ni..agak best gak..mule2 igt dh tak nk g klas ni..masing2 membe bz ngan stadi..so,bg org y tak bt ape2 mcm sy ni ade la byk mse..huhu..last2 ajak hazimi join skali g bljr bt aising kek..memg dh lame berangan nk bt ni..ade gak la mintak tlg org btol2kan kecacatan kek ni..huhu.yela,first time katekan...nanti sme2 la tgk hasilnye ye..die ajar dr bt kek smpai la ke aising...sgt best!!..awal2 tu kejap jadi..kejap tak jdi asing y nak bt tu..tapi berkat kesabaran jugak ni lame2 menjadi la dpt buat aising tu..lepas ni sape2 nk order bleh la..haha..

yang ni kek baru siap buat bentuk strawberry..igt nk bt tweety..pk2 balik,tak cntik la..bt strawberry..

tak sush sgt nk bt bentuk ni kalo tau care die..hnye gnekan coklat msakan je



akak yang kat blkg tu sibuk2 je bt kek die..huhu..kte sibuk2 ambik gamba je...utk information you all, sy ngan hazimi je plg mude..ade lg sorg, anak kpd akak y tlg ajar buat kek tu pon mude lg..br f2 dh nmpak mcm pro je..slalu tlg mak die bt kek kot..huhu



ni la rupe kek strawberry sy y hmpir nak siap..




sempat lg tu b'posing' nak tgkap gmba..hikhikhik..tapi cekgu y ajar tu komen kate nape sye ni buat aising terbalik..ptutnye dr kanan ke kiri..tapi sye bt dr kiri ke kanan..tapi die kate jadi jugak..ok la tu..huhuhu




sye sgt teruje!!!!






y ni la hasilnye setelah berpenat lelah shrian kat sn..pastu bleh la bwk balik kek potong sme2 ngan family...huhu..cantik tak kek sy ni?..ade y nk tempah ke?


8 gucci I sayang:

.:: Miss Indee ::. said...

Waa~ nadieya... sekarang da terer buat kek ye die... bestnye blaja wat kek... kite suke... tapi tade mase pule nak pgi kelas... (alasan je ni... =p). Lepas ni bole la nadieya amek tempahan kat akwan2 yg mcm ramai je nak btunang da ni.. hehe... takpun buat untuk majlis sendiri... lagi puas ati... kan..kan..kan.. hehehe...

.:: Miss Indee ::. said...
This comment has been removed by the author.
MiSS NaDieYA said...

huhuhu..takde la pndai sgt pon..bleh la huduh2 bt kek tu..hikhik..tempahan utk kwn2 nak btunang?ika nak btunang ke?=P

.:: Miss Indee ::. said...

hehe... mane ade kite nak bertunang...
tunggu nadia lepas dulu la... baru leh kite nye turn plak.. =p

-eni- said...

bestnye kek...
da ley tempah la nanti ni ek...
nak yg besar2.... muehehehehe...

mujahidah_islam said...

adya..beshnye wat kek..my angan2 nak buat kek dan bukak kedai kek..adya,jelesnya..wuuu..wuuu..nk blaja gak..da lama teringin nk blaj0 wat kek nih..jeles2..betul2 jeles ni..adya belaja kat ner eh..alalallaa..nk blaja gak..memang cita2ku nk bukak kedai kek..cepat bgtau angah blaja katner..wuuu..

MiSS NaDieYA said...

bleh je..nak tempah tu..tapi tak la brape pndai bt sgt..sy bdk br bljr..hikhik

MiSS NaDieYA said...

kalo sape2 taktau bt ape pas bljr pg la kolej komuniti pas grad nanti..die ade kursus pendek..nak msuk kursus ape2 pon bleh..nanti tick je..antare kursus die bt kek aising ni,fondant kek,western food,menjahit,gubah bunge,gubah hntaran dll..hehe..mcm iklan lak..sape2 tringin nk masuk pg la kolej komuniti y bdekatan.. =)