BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 22, 2009

tag from ieka

ieka tag kat sye..so sy bt jela..ok cik ieka..thanks sbb kasi tag ni kat nadieya..heee



Rules to get the award :
(i) copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
(ii) Link @ ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
iii> Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).



FAKTA BUKAN AUTA TENTANG DIRI INI!!!

1. Name sy Nurhanadia Bt Ab Wahab (panggil nadieya dh cukup)
2. Ade sekor kucing name ben
3. Maseh tak keje lg tapi next week start keje gstt kat langkawi
4. Cite-cite ingin menjdi seorg guru (doakan sye =) )
5. Dl mse kecik2 berangan nk jumpe mr right bl dh besar nanti.. (skg dh jumpe rasenye..hikhik)
6.Bleh mengadap laptop smpai b'jam-jam tanpa bt bnde yg laen
7.Tak ske tido siang dan ske bjage malam
8.Ske g jalan2 shopping survey2 brg walaupon tak bli..(hahaha)
9.Sdg b'usaha trunkan berat bdn walaupon hasilnye ciput je..(chayok2)
10. Tak sbr nk jumpe "someone" next month y sudh lame di tunggu (owhhhh,sgt ske!!!!)

(iv) Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya..sy nak tag n bg award pada:

(a) Eni (die dh ade kot..huhu)
(b) Linda
(c) Angah

3 org sje bleh kot ek??jnji kasi jela kan?

3 gucci I sayang:

-eni- said...

hehehe... kite da ade da...
anyway.. mekaceh jugak... hehehe
da jadi cekgu da die ye....
alhamdulillah...
jadi cekgu yg berdedikasi tau...
heee~~~

.:: Miss Indee ::. said...

hehe... kite amek tag itu dari cik eni... -p
nanti senang2 lawat la blog ni k?
http://inibelogjualbeli.blogspot.com/

MiSS NaDieYA said...

to eni:tq eni..sme2 la kite didik anak bgse kte..cewah..

to eika: nadia slalu gak msuk blog eika..skg ni je sbb jrg on internet..kalo nadia on nadia msuk k?