BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, August 20, 2010

Happy Fasting

Assalammualaikum

Selamat berpuase bagi yang berpuase..dh brape minggu sy tak update kat cni..rindu sy tak??..ade yang taknak mengaku..keh2..oh, takpe..sy hari ni nak crite pasal pakej kahwin yang sy ambik..hari tu yang sbnrnye nak ambik kat area Alor star..tapi di sbbkan sush nk bhubung so sy decide ambik kat jitra je..butik pengantin ni br beroperasi..sbnrnye die dh lame dalam bidng ni..cume skg br bukak butik pengantin sendri..tambah2 sy pk sy bleh jimat byk kat cni..so, sy decide sy ambik dekat cni..bj nikah sy pon sy tempah kat cni..

sy rase kat cni bleh jimat..tapi sy taktau lg hasil die..kne slalu update..pasal kek yang entry sblm ni sy tak jd ambik kat dh sbb die dh ks skali kek kawen kat sy..n sy gntikan dengan hantaran utk hntar sblh lelaki..sy pilih fondant cupcakes sbb tahan kan?...so, kalo awl shr sblm pon takpe..sgt bkenan ngn kaler die


due2 dh letak deposit..skg ni misi nak cr perabot utk bilik plak..
(- -") haih..byk sungguh keje2 kahwin ni nak kne bt..tapi ape bleh bt..skali seumur hidup..insyaAllah...

1 gucci I sayang:

Nora a.k.a Aira said...

hiii blogwalking here. im b2b too k hepi fasting and all the besh wat persiapan. aja-aja fighting :)