BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, August 6, 2010

Wedding cake review

Ni entry y agak pntas..sbb petang ni nak g jogging ngn Ana..Owh, berat badan makin menjdi2..hari tu dah turun ni dh naek la plak..try nak kurang sket b4 puase..bleh ke??asyek bt kek je mane nak kurusnye...tambh ngn kuat tension lg la makan byk...perlu lebih fokus ngn y kite mau mesti jadi..kne ade kesungguhan n menolak makanan yang sedap..mampu ke saye??..sy kne usahe sbb taknk bg pelamin senget sebelah..wakakaka..Oklah, y sebenar nak bt sket review pasal wedding kek sy... tempahan kek dh buat..sy ade tgk dalam blog je n cari dekat2 ngn umah je..memg sy dh confirm ngn akak nafsiah nak ambik mcm ni design die..tapi tema kaler tu sy tukar kaler lain..sape2 y area jitra minat nak tempah kat die bleh klik kat cni---> JITRA HOMEMADE PASTRY


2 gucci I sayang:

Khumaera Ismail said...

wow~ wedding kek..nice.. =)
sy tak suke mkn kek sgt..sooo wed sy nanti takde kek..kek ditukar kepada pulut kuning..ok jgk la kn? =)

MiSS NaDieYA said...

a'a,,skg ni org dh buat pulut kuning ganti ngn kek..n bleh jugak deko cntik2..still bleh ganti utk acara potong kek =)