BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 21, 2011

Sape nak tlg i proses kad???

Assalammualaikum semue..
hari ni saye tak la bz sgt..
bleh la rehat2 ngan buat bende ape yang patut untuk keje kawen ni..
saye tangguh dulu keje sekolah..
syhhh..jgn bagitau guru besar i tau?..hehe
cepat betul masa berlalu ni..risau tau..




tengok kat atas ni..tinggal 50hari je lagi...
byk lagi bende yang saye tak buat ye kawan2...
sampai saye terpakse buat list bende ape lagi yang tak buat..
saye slalu lupe..

sape nak tlg saye proses kad sile angkat tangan??...
takde??
sile buat sendri ye cik nadieya...






hampir 1000kad nak kene lipat..
saye curi2 mase je buat bende ni..
dengan proses melipat, taip name guest, print dengan masukkan dalam sampul..
actually i buat untuk list kawan i je dulu.hehe
tapi nanti kne tolong my parents gak buat bende ni..
tak senang ye keje kawen ni..
banyaknye la bende nak kne buatnye...

kat sini dengan rasminye nak jemput kawan2 yang nak datang mase kenduri saye..
sile angkat tangan sape nak datang..
eh, sile tinggalkan alamat kat comment bawah ye..

TQ =)

Love,
nadieya




5 gucci I sayang:

ElyaElmo said...

klo kedai kad..die tak tlg kiter lipatkan ye dear??haha

MiSS NaDieYA said...

tak..kne lipat sendri..

aini said...

waaa..kad da siap..sy punya ujung bulan ni baru dapat..hehe...

~jenuh tu nak kene lipat kad byk..takpe2..akan di kerah askar utk menolong..hehe

MarelFira said...

heeee, comel jer..fira pn penat nk lpt kad..tp xla sebanyak akk, jenuh tuh..xpa, yg penting kena seronok time nk ngajak orang tuh..heeee..

akk, mau datang boley..nak jugak...

MiSS NaDieYA said...

aini: a'a, sgt byk nak kne bt..byk tak siap lagi ni..risau T_T

MarelFira: di alu2 kan..meh la alamat..nak send kat adek yang cntik =)