BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, February 18, 2011

kasut nikah+cincin kawen


Hey ladies..
Assalammulaikum..
Sehat semue??
Tengok tak kat wedding ticker saye tu????tinggal lagi 22hari je lagi???
Cepatnye mase berlalu..
Hari tu baru je countdown untuk setahun..skg dah tinggal 22 hari??
Takot tak??takot tak??korang nak takot kenape???..saye yang takot ni..nervous gilos!!!
Tarik nafas dalam-dalam...lepaskan....
korang buat jugak ke??
hahaha..ok, kalo tension-tension jgn lupe tarik nafas ye..
bleh tenangkan diri yang berserabut sebab oksigen masuk ke otak..
so, bleh la rilex2 sket..takde gabra-gabra ok??

hari tu pegi KL cari kasut untuk akad nikah ngan En. Tunang..Naek lenguh kaki mak ni nyah..
penat gak la pusing-pusing kat Midvalley tu...pegi merate-rate tempat..mak pegi cari cincin nikah same nyah..lepas cari cincin baru kiterg pegi cari kasut..
mule-mule pegi cari kat habib


mase kat habib tu..mak tgk harge barang-barang dah naek..ruginye pikir napela tak beli mase year end sales..discount sampai 70%..sekarang tinggal 50% jek!!..senak perut eden ni... tapi takpe..kiterg sambung jalan-jalan lagi pegi pohkong plak..
tak jumpe cincin yang berkenan di hati.. kiterg pegi tomei..bleh tahan..cantik-cntik jugak..
tapi saye rase yang habib tadi ok lagi..last2 kiteorg decide beli kat habib je..cincinye??nnti la mak tunjuk pas wedding ni ye..

kiterg sambung plak cari kasut mak mase bersanding nanti...mule2 pegi vincci..mak ai, vincci kat mid valley ni..ramainye orang..dari dulu hingga sekarang..nape ye??mak sesak nafas betul duduk kat situ..memang ramai betul orang banding kedai-kedai yang lain..kasut pon agak limited..sbb dah banyak orang ambik..tanye size.. "maaf kak, kasut ni dah habes size ni..tinggal size 5 je".. T_T ..sedey tak??..
mak pegi kedai lain..last-last mak jumpe kedai ni..tapi lupe la kedai die name ape..kat mid valley gak..berkenan ngan kasut ni...


cantik tak??

kat mate mak ni cantik la...kne dengan tema mak yang kaler gold ( baju akad nikah), kaler krim (baju sanding) ...mak rase nak "DIY" kat bawah tapak kasut tu..tengoklah kalo mak rajin.. sekian..

P/s: i dah bleh kawen ngan en. tunang..permohonan pernikahan dah lulus.. Kite kawen bulan depan ye Mohd Radzi..





7 gucci I sayang:

lovelyadibah said...

wah!cantik la kasut dier:)

Aya said...

kasut esarli ek? nice.. nice :)

MiSS NaDieYA said...

loveluadibah: thanks =)

Aya: a'a, kat situ..pandai awak =)..saye pon dh lupe name tempat die..huhu

ElyaElmo said...

eyyy!!serius cantikkkkkk

MiSS NaDieYA said...

ElyaElmo:ade warna silver ngan warna gold..

farahfatihah said...

kalau tema warna gold, mmg dah ngam lah ni

Renee Meow said...

chantek! :)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com