BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 9, 2009

SeLaMaT PaGI CinTa <(^_~)>


Selamat pg semua!!!!..hari ni hr y cerah kat luar sn..selamat pg jg kpd semua y sedang menyulam cinta...huhu..jiwang laks..hr ni nak bt ape yek? pikir2 nk g byr bill broadband kot..nak g maybank byr untuk my baby tu mls nk queue mls nk baris pjg2...maybe esok la..takpe,lgpon due die 31hb ni..cume tak la pening kepale kalo bt awl2 kan?..

*baby sy y comel ini

walaupon ia kecik tapi sy sgt suke kan baby sy yg comel ini..tuanye terpakse bkorban byr bulan2 dgn duit elaunnye sendri..org kate sendri pilih sendri tanggung..huhuhu..ia telah bkhidmat utk tuan die kemana shj tua die ingin pegi...sy sgt syg kamu!!!!


2 gucci I sayang:

Dayu said...

kete ni dah jadik keperluan
nak tak ank kena ada gak
dan kena lah korban suku gaji byr duit kete je..

*dpt gaji every month, kete lah kena bayar dulu

MiSS NaDieYA said...

btol3..huhu..walaupon kdg2 parah gak nk kne bwk keluarkan beratus2 every months..hehe