BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 3, 2010

badai apa yang melanda??

hari ni genap 2hari saye tak ke sekolah..
bukan saje2 ye kawan2..
memandangkan jitra banjir dan termasuklah sekolah saye pon tenggelam akibat banjir..
Tgh pikir2 nanti pegi sekolah nak kne cuci kelas memandangkan saye pengang kelas 4Elite T_T
Satu sekolah pon kne cuci akibat banjir ni..
Start hujan dr ahad hari tu ujan tak benti2..semalam air naik cepat bila sblh perlis ngan thailand lepas air dr empangan sbb tak dpt nak tampung air lagi..
Sekitar kubang pasu boleh dikatakan dinaiki air..
Saye pon tak dapat nak kua mane2 sbb rasa2 kawasan ni dah jadi mcm pulau sbb dikelilingi oleh air..
Tapi alhamdulillah kawasan umah saye masih lagi selamat sbb kududkan kawasan yang agak tinggi..
Tumpang sedih tgk mangsa2 banjir di kawasan sekitar yang lebey kurang 300 meter dr kawasan umah..


kawasan pekan jitra utama

dalam maybank..


yang nak di jadikan crita malam tu kterg sempat g celebrate akak saya konvo master dia kat pizza hut ni..esoknya pizza hut tu jadi gni (T_T)

radix FC yang baru bukak..kawasan sudah jadi laut =(


belum sempat nak cuci-cuci malam pon...

kawasan yang agak teruk

sudah jadi seperti laut

empangan yang dierg lepaskan air..



berhampiran kawasan sekolah saye...ntah ape jadi kawasan sekolah tu...


pasukan penyelamat bomba di kawasan banjir..kalo takde dierg agaknya sapelah nak tlg...ucapkan terima kasih dekat dierg..



saya ucapkan takziah ke atas mangsa banjir di sekitar kawasan kubang pasu ni...ape yang berlaku ada sebabnya..









4 gucci I sayang:

MarelFira said...

tempat akk banjir ker??

nsb xteruk sgt kan...mntk2 sumenyer ok..

akkkk, tarikh kahwin kita sama erk, sukanya!

MiSS NaDieYA said...

kawasan sekitar umah banjir..
naseb baik umah tempat tinggi..jadi macam pulau tak leh nak pegi mane2 terkepung ngn air =(

a'a, tarikh kawen kite same =)

R-YuzSha said...

wah..ciannyer... masih lagi ke atau dah surut?

MiSS NaDieYA said...

masih ade tempat y belum surut =(