BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, November 25, 2010

Paper bag =)

Assalammualaikum..

hai semue..
mcm mane preparation b2b skg??
ok??..oklah,hari ni saye nak crite pasal doorgift untuk majlis kawen saye..
anyway, ingat tak post yang sblm ni??entry yang tahun lepas bln december 2009..

entry yang ini-->Akan tibe jua hari itu

saye ade crite sket kan pasal doorgift yang sy nak bt dulu..anyway saye dh start bt sket2 dh sblm next year bln 3..parents sy cadangkan bt untuk 1000 doorgift tu..sbb tu bt dr skg..mau tak menang tangan kalo bt tahun depan..so, dh prepare bt awl2, nnti tinggal masukkan barang-barang dalam paperbag tu...kos bt bende tu tak mahal mane pon..n kte bleh jimat byk kat situ..dari kasi paper beg yang beli dr kedai nnti membazir sbb akan buang jugak..so, mestila rancang utk tak membazir sgt bile nak kawen ni..majlis yang sederhana tetapi meriah =)..tapi kne la ade sket usahe utk bt bende ni..tak mudah ye kawan T_T..prosenye sgtlah byk..tapi takpe..dapat jimat sket bab paper bag ni

ok, meh kte review sket paper bag saye nnti..



proses print tag nama



menampal


sudah testing masukkan barang dalam ni (^_^)V







16 gucci I sayang:

anaztasias aira said...

betul - betul kena mula dari skrg. cantik !!

iedayah said...

suweetnye..=)

rose said...

cantik!chaiyok!

Aya@Pansy Princess said...

nice.. nice :)

MiSS NaDieYA said...

thanks semue..ni pon dpt dr hasil google =)

Khumaera Ismail said...

kreatifnye.. =)

K.I.N.A said...

sweet..kena gigih buat ni..^_^

ciksue said...

wahh kreatif..
nak tanya,kat mane nak beli paper bag mcm tu..and dollie kan yg tampal2 tu
sue ni jakun sgt bab nak diy nih..hehe

MiSS NaDieYA said...

ciksue: saye beli kat kedai jual bahan2 utk bt kek..slalunye memg ade jual kat c2 =)

Una said...

HYE..
blogwalking n found u N linked u already.
tpikir2 jgk saya nk beli kat mna doily paper tu ye...rupanya beli kat kedai kek ye eh?cantik sgt..paper bag pun ker?

MiSS NaDieYA said...

Una: a'a, beli semua kat kedai kek..riben je beli kat kedai bunge =)

miss.leli.lott said...

salam perkenalan,
saya pun ada plan nak hias paper bag for my wedding with doilies. Tapi mana nak cari doilies yang murah ye?

~~miss.leli.lott~~

MiSS NaDieYA said...

kedai jual bahan bt kek ade jual..ade yang jual harge rm4 utk 250 keping =)

. Cik Kin . said...

nice. paper beg tue nk beli kt mana eh. yg color coklat tue?

Anonymous said...

hai awak.. saya nak tnya kat kedai kek mane ek awak beli paper beg & doilies paper tu. saya nak tahu sangat-sangat. terima kasih :)

MiSS NaDieYA said...

saye beli kat kedai bahan bt kek