BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, November 7, 2010

kad kahwin

Assalammualaikum..

Encik tunang ade bgtau kate kat kawen kterg dh siap..yahuuu..
Ter "overexited" nih..
Tak sbr nak g KL nak collect kad kawen..
kterg bt tempahan dekat kanda&dinda sje sbb tak sempat nak DIY semue..
So same2 decide nak tempah je..
N kterg share design yang same jek..
Bile2 pk kad kawen ni tak perlu la nak membazir sbb lepas tu org akan buang je..
Kalo yang btol2 cntik je org akan simpan tu pon dh lame2 org akan buang jugak..
So, beli ikot kemampuan ye bukan ikot nafsu (mengingatkan diri sendri)

Dah lame sbnrnye tempah kad kawen ni...
Dalam Bulan 7 rasenye..
Tapi bile dh byr duit utk proses tu kejap je dh siap..
Senang la urusan ngna syarikat kanda&dinda ni..
Kterg bt urusan melalui phone ngn email je..
Maybe next month br g collect..
Takpon ujg bln ni..Tgk mcm mane..
Skg pon En. Tunang tgh bz nak exam..
Smoga Lulus Cemerlang dalam exam.. aminnn
Mau tgk kad kawen kterg???

6 gucci I sayang:

K.I.N.A said...

mahu2..

MarelFira said...

bestnyer kad kahwin akk da siap..
marel pnyer lum ag..heeee

sti lawa kan..akk cantik!

kay kamal said...

mail me! kay_alia@yahoo.com

p/s: u da bg alamat kan? i nk post u mine =]

MiSS NaDieYA said...

Kina: nanti sy upload kat cni =)

MarelFira: Kamu yang comel..kad akak tak tak cntik mane pon..biase2 je..disebabkan nak save bajet dr kad ni..

Kay kamal: Dah send kat email dear =)

Cik Belle said...

hooyeh! =) selesai satu. hehe

MiSS NaDieYA said...

Cik Belle: ye, sh takyah pk pasal kad dah =)