BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 12, 2010

centerpiece

Assalammualaikum..

penah dengan ke centerpiece?
centerpiece ni gne die untuk decor meje pengantin or majlis ape2 untuk tmbahkan seri kat meje tu..
try search centerpiece kat google macam2 idea centerpiece die tunjuk..
saye sgtlah bkenan dengan centerpice yang letak bunge2 ngan gune lilin..
bagi impak yang cntik ngan suasana romantik..
beberapa idea centerpiece yang saya suka...
mungkin idea ni akan saya guna utk decor bilik pengantin sy =)
Barang2 ade jugak saye dh beli sket utk decor bilik nnti...
tak sbr nak tgk hasil nnti..

meh kite layan dulu gambar centerpiece yang menjadi pilihan saye...


Pic 1






Pic 2





Pic 4


Pic 5





pic 6





pic 7







7 gucci I sayang:

K.I.N.A said...

kina suke no 6..unik..

MiSS NaDieYA said...

K.I.N.A: A'a, semua cantik2 kan??sy plak suke no 5 ngan no 7 =)

MarelFira said...

fira suka pic no 2...so sweet dear..

kay kamal said...

i like so too tapi harga melampai budget.. ade 40 tables nk wat centrepiece mmg kopak den

Khumaera Ismail said...

vote no 6~!! =)

Dita Lolita said...

sume cantik..rambang mata..hehhe

MiSS NaDieYA said...

MarelFira: akak pon ske yang no 2 tu..merah memang menyerlah dr y lain..

Kay kamal: sy pon tak mampu nak bt semue =(..sbb tu sy gne utk deko bilik sje =)..

Khumaera Ismail: Ramai yang ske no 6 ni =)

Dita Lolita: sy pon rambang mate gak =)