BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 12, 2010

makeup set from elianto

Assalammualaikum...

Semalam ade la jalan-jalan kat Alor Star Mall...
Nampak satu kedai yang penuh dengan kaler2 hijau..huhu..
Jual pokok ke??ohhh, tentunya bukan..
Kedai tu name die elianto.. Penah dengar??
Elianto ni baru je kedai yang menjual produk kecantikan yang br lagi kat malaysia ni..
Ade yang tak penah dengar ke..
Elianto ni lbey kurang mcm Etude House ye kawan..
Produk die drp korea..
Kalo pegi kat sn.. Sgtlah rambang mate nak tengok.. Harganye pun taklah mahal mane pon..
Produknya agak bkualiti jugak..
Kalo nak tengok produk die saye link website kat gambar bawah ni..
Die ade bgtau satu-satu produk yang die ade..
Kire elianto ni lengkap dengan mcm2 produk..
Dari makeup, skin care, body care ngan nail care.. Perfume pon die ade jual..Tapi perfume botol die comel2 je.. Memg rambang mate kat sn..
Produk die semue jual dalam bentuk comel2 je..hehehe..
Saye ade beli set hantaran daripada elianto ni..Saye beli set makeup kat sn..
Lagipon mse skg ni die ade potongan harga..
Sile ke elianto sekarangan..





website kat atas ni bleh tengok produk2 yang die jual





hasil yang dibeli dari elianto..sy ske ok!!!..siap die tolong bungkus cantik2..
sales girl tu pon baek n byk bagi suggestion utk kaler2 makeup yang sesuai..
dapat banyak items harge pon tak la mahal sgt...




melihat countdown ni tinggal 4bln je lagi..
Esok g fitting baju =)

10 gucci I sayang:

K.I.N.A said...

wow..meriahnye..bpe u beli tu dear?

Khumaera Ismail said...

pergh..manarek~!!! bape harga?? ckp ar...na jgk--hahaha~sy pntg nmpk make-up..

MiSS NaDieYA said...

K.I.N.A & Khumaera Ismail:skg elianto bt promosi..
Harge smue tu dalam rm170+++
saye dapat 14 item...
sgt puas hati =)

iedayah said...

elianto mmg murah..tp eye shadow n blussurenye cantik2..adik i slu memborong kt sn.tu yg tau..=p

MiSS NaDieYA said...

A'a: murah2 n puas hati =)

CikSyafa said...

Syafa suka elianto,kaler dia seswai utk asian!slalu beli blusher kat situ

erk terjah j kan salam b2b ^__^

Puan D0T said...

i pon pakai elianto...
sebab murah.. jerk brg die..dan senang nak pakai..
=)

MiSS NaDieYA said...

Cik Syafa: a'a, sbb elianto produk korea..sesuai utk asean mcm kite =)..salam b2b jugak =)

Puan D0T: a'a, murah..kaler die pon cntik2..boleh tahan =)

Una said...

ye saya pun suke elianto..cntik jgk eh tgk u bungkus brg makeup tu..sll kan yg grand2 je kan..emm,tiru idea ni boleh?murah pun murah kan?

omey said...

heheheh..... sekarang ni ada promosi kat elianto.... br je beli blusher kat sane 3 ari yg lepas.... murah... baked blusher.... cntik sangat warne die..... try la.