BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 1, 2010

decor katil

hai..

hr ni pegi tgk katil n tgh pk mcm mana nak decor katil tu...
actually dr mse sekolah lagi dh trigin sgt dah nak katil bertiang tu..
mase kawen ni br la dapat katil g2..
sekarangg ni tgh pening mcm mana nak decor kat katil tu..
haih, tak sbr nak dpt katil tu tgh bulan nnti..

ada sape2 bleh tlg nak decor katil jenis canopy ni mcm mane x??
sbb memg pk nak decor bilik pengantin sendri je..so, still kat c2 je takyah ubah2 dah..



lebey kurang gni katilnye..


tengok lbey kurang sama je care nak hias tu..

any idea???



5 gucci I sayang:

Durruz said...

hehe.besh sgt dpt katil bertiang ni.

i bru survey ptg td. paling kurang 8k die bg 1 set... mak aiii...memang xla kan...

nk deco, yg common org pasang something like curtain tu lah kan.. mayb design curtain tu ke, u buat something yg berbeza. =)

MiSS NaDieYA said...

Durruz: tgh pening nak design curtain tu mcm mane..i nak yang something nice n tak berserabut..

anyway, thanks =)

anaztasias einz said...

katil jening tiang ni biasa deco atas katil je rasanya. curtain tu yang biasa nampak dulu n tarik attention =)

MarelFira said...

kakak, fira rasa kan curtain yg nk wat nnt banyak main kat atas dia..fra de design dia, tp mcm vogue sgt jer..heee

MiSS NaDieYA said...

anastasias einz:a'a, curtain tu yang main peranan..sbb bile tgk decor kat internet semue lbey kurang je..letak mcm langsir tu..rase nak jahit atas langsir tiang tu bunge2 tabur.. =)

Marelfira:fira ade ek??bleh la kasi link kat akak website die??ke ade tangkap gamba mane? =)